Stavební veletrh 2024

07.05.2024 11:13

Dne 25. dubna 2024 se žáci tříd 1. M a 2. M vydali na inspirativní exkurzi na stavební veletrh do Brna. Tato událost představovala jedinečnou příležitost pro naše žáky, aby si rozšířili své obzory a získali nové poznatky a inspiraci pro svou práci.

Po příjezdu na veletrh byli studenti okouzleni rozmanitostí vystavovaných produktů a technologií. Procházeli kolem stánků, kde se představovaly nejnovější trendy v oblasti stavebnictví. Měli možnost sledovat ukázky práce s různými typy materiálů, což jim poskytlo cenné poznatky.

Jedním z vrcholů exkurze byla návštěva demonstrace nových aplikací a technik. Žáci měli možnost vidět profesionály v akci, jak pracují s nejmodernějším vybavením a materiály. Tato praktická ukázka nejenom rozšířila jejich znalosti, ale také je motivovala k dalšímu zdokonalování svých dovedností.

Během celé exkurze měli studenti také příležitost setkat se s odborníky a zástupci firem, kteří jim rádi poskytli informace a odpověděli na jejich dotazy. Dále během veletrhu probíhaly soutěže učňů různých oborů vzdělání, jako je například čalouník, klempíř, instalatér apod.

Po návratu do školy byli žáci plni nových nápadů a motivace. Exkurze na stavební veletrh v Brně se stala nejenom zdrojem nových poznatků, ale také posílila jejich vášeň a odhodlání k dalšímu rozvoji jejich dovedností. Tato zkušenost jistě obohatí jejich budoucí práci v oblasti malířství a natěračství.

Mgr. Miloš Špinar

 

 

Kontakt

Odborné učiliště Cvrčovice, příspěvková organizace Cvrčovice č.p. 131
691 23 Cvrčovice
tel. 519 424 829 skola@oucvrcovice.cz