Stužkovací ples

27.02.2020 11:48

 

Dne 14.února 2020 pořádal Spolek rodičů a přátel školy při Odborném učilišti Cvrčovice již 4. ročník Stužkovacího plesu, na kterém byli stužkováni budoucí absolventi všech učebních oborů. Ples se konal v příjemném prostředí radničního sálu v Pohořelicích, k poslechu a tanci hrála kapela Dua Arcona ze Znojma.

Úvodního slova se ujal zástupce ředitelky školy, který mimo jiné přivítal čestné hosty: starostu obce Cvrčovice, místostarostu města Pohořelice a členy školské rady.

Ples byl tradičně zahájen slavnostní polonézou, kterou předvedli žáci z domova mládeže pod vedením svých vychovatelek.

Třídní učitelé doprovodili budoucí absolventy k slavnostnímu stužkování, kterého se zhostila statutární zástupkyně školy.

O kulturní vystoupení se postaral taneční pár z taneční školy Starlet, který hostům předvedl famózní vystoupení latinsko-amerických tanců.

A kdo měl málo zábavy, mohl využít zábavné focení ve fotokoutku EventPhoto. Poté již následovala volná zábava doplněná tancem, tombolou a losováním místenek.

I tento ročník se velice vydařil a troufám si říct, že byli žáci, rodiče, hosté i učitelé s plesem spokojeni a celý večer si náramně užili.

Fotogalerie